Havalar hala soğukken şöyle sıcacık bir çorbaya kim hayır der ki? yeni aldığım "refikadan" emaye tabaklarında servis edince de şahane gözüktü bence
Who says no to a warm soup as the weather is still cold ? I served it in enamel plates recently purchased from "refikadan". I thşnk it seems scrumptious think
Malzemeler
1 su bardağı haşlanmış mısır
2 yemek kaşığı un
2 su bardağı su
2 su bardağı süt
3 yemek kaşığı zeytinyağ
Tuz
Üzeri için
2 adet arpacık soğan
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
Zeytinyağında unu kavurun
Un pembeleşince süt ve suyu ilave edin
Karıştırmaya devam edin
Kıvamlanmaya başlayınca tuzu ve haşlanmış mısırları ilave edin
5-10 dakika daha pişirin
Üzeri için arpacık soğanları ince ince doğrayın
Tereyağı ocakta eritin ve soğanları yanmaya yakın esmer olana kadar kavurun
Kırmızı toz biberi ilave edin
Karışımı çorbaya ilave edin
Afiyet olsunnnn
Ingredients
1 cups boiled corn
2 tablespoons flour
2 cups of water
2 cups milk
3 tablespoons olive oil
Salt
For the topping
2 pearl onions
1 teaspoon butter
1 teaspoon ground red pepper
Saute flour in olive oil
Add milk and water to browned flour
Keep stirring
Add salt and corn when take consistency
Cook for 5-10 minutes
Finely chop the pearl onion for topping
Melt the butter and brown chopped pearl onion until close to burning
Stir in red pepper
Stir this mixture to soup
Bon appetit
Ingredients
1 cups boiled corn
2 tablespoons flour
2 cups of water
2 cups milk
3 tablespoons olive oil
Salt
For the topping
2 pearl onions
1 teaspoon butter
1 teaspoon ground red pepper
Saute flour in olive oil
Add milk and water to browned flour
Keep stirring
Add salt and corn when take consistency
Cook for 5-10 minutes
Finely chop the pearl onion for topping
Melt the butter and brown chopped pearl onion until close to burning
Stir in red pepper
Stir this mixture to soup
Bon appetit
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder